Fröccsterasz, grillterasz

Oázis a Klastromhoz... több, mint balatoni nyaralás

A Badacsony történelmi borvidékünk. Hagyományainkat ápolva összefogtunk a környék neves, egyben borkészítésükre igényes borászaikkal, akik előzetes egyeztetést követően szívesen tartanak borkóstolót 10 fő felett akár nálunk is.

A badacsonyörsi borúton lévő, tőlünk gyalogosan is megközelíthető Folly Arborétum és borászat, a Csendes Dűlő szőlőbirtok, a Váli borászat, a Barcza család „négy80” borászata, vagy a Sipos borház kiváló program az egész családnak! Egy csodálatos környezetben tett kirándulással felkereshetjük őket is! A hegy lábánál lévő, országosan is ismert Varga Pincészetben is szívesen tartanak gyárlátogatással egybekötött borkóstolót kisebb-nagyobb csoportoknak.

A „hegyitaxisoknak” köszönhetően, saját autóját a parkolónkban hagyva a Badacsonyi, a Szentgyörgy-hegyi vagy a Csobánci borúton lévő számtalan kiváló pincészet is könnyen megközelíthető egy szép borvacsorára. A hegyitaxisok jó barátaink, örömmel viszik és hozzák vendégeinket.

A megvásárolt borokat persze nálunk is elfogyaszthatják, miközben a teraszon ülve belefeledkeznek az alattunk lévő Balaton látványába.

Látogasson el hozzánk, és kóstolja meg kiváló borainkat!

A kiváló borok mellé ajánljuk Grillteraszunkat!

Egy fedett grillezőhely és egy szabadtéri bográcsozó várja a baráti társaságokat, családokat, vagy akár cégek, vállalatok munkatársait, hogy kulináris kalandokban részesítsék saját magukat, egy finom borkóstolás vagy fröccsözés, és a csodálatos balatoni panoráma mellett. A két, jól elkülönülő teraszokon 15-20 fős társaságok is kényelmesen elférnek.

Megszakítás